قدم های اساسی و مهم در راه اندازی استارت آپ :

استارت آپ :۱۰ قدم اساسی و مهم برای راه اندازی استارت آپ
راه اندازی استارت آپ

قدم اول : حسابی تحقیق کنید!

حتما در قبل ایده های جالبی برای کسب و کار را تجربه کرده اید! و یا در تصور خود ایده هایی دارید که باید در واقعیت به آن انجام دهید،و سوال مهم که باید از خودتان بپرسید این است آیا ایده هایتان توانایی موفقیت را دارد؟ پس در مرحله اول پروسه اعتبار سنجی،حتما ایده خود را بررسی کنید.چون یک کسب و کار کوچک زمانی موفق است که بتواند نیازهایی را که در بازار وجود دارد پاسخگو باشد.

برای شناسایی کسب و کار و همچنین نیازهای بازار چند سوال را باید پاسخ بدهید؛

  • آیا محصولات و خدمات شما مورد نیاز است؟
  • چه افرادی به آن نیاز دارند؟
  • آیا برندها دیگر نیز محصولات مشابه شما تولید می کنند؟
  • رقابت چگونه است؟
  • آیا کسب و کار شما در بازار ماندگار خواهد شد؟
  • برای برنامه های اینترنتی چه ایده ای دارید؟

دقت داشته باشید قبل از ورود به بازار کسب و کار حتما این سوالات را پاسخ دهید و دقیقا روی هر پاسخ تحقیق و بررسی داشته باشید.

داشتن یک طرح توجیهی، واضح و شفاف در مورد کاری که می خواهید انجام دهید اشاره کند!

شما قطعا به یک طرح توجیهی نیاز داریدتا ایده استارت آپ را به واقعیت تبدیل کند،یک طرح کسب و کار ،طرحی است که برنامه شما را از مرحله ایده تا مرحله رشد هدایت کند.خبر خوب و جالب اینکه برای تمام کسب و کارها طرح های مختلف تجاری وجود دارد.

اگر تصمیم دارید از یک موسسه مالی و یا یک سرمایه گذار کمک بگیرید،حتما داشتن یک طرح سنتی ضروری است.چون طرح سنتی به طور مدت دار د کامل است و متشکل از مجموعه هایی است که تمام سرمایه گذاران و موسسات در هنگام تایید ایده شما مد نظرشان است و برایشان مهم است.

اما اگر به دنبال تایید و حمایت مالی مو سسات نیستید برای بررسی ایده های خود نیاز به یک صفحه دارید،تا در مورد آنچه در تصورتان است و راه های دست پیدا کردن به موفقیت به شما کمک می کند.همیشه نوشتن در مورد ایده ها و طرح ها،بهتر از انجام ندادن هیچ عکس العملی است.

استارت آپ :۱۰ قدم اساسی و مهم برای راه اندازی استارت آپ
راه اندازی استارت آپ

برنامه ریزی مسائل مالی :

برای شروع به کسب و کار های کوچک شما نیازی به پول فراوانی ندارید،اما برای به کسب و کارهای کوچک حتما نیاز به سرمایه گذاری اولیه دارد،شما باید بتوانید هزینه های انجام کار،قبل از رسیدن به سود را پوشش دهی کنید.حتما هزینه های راه اندازی یک کسب و کار را پیش بینی کنید،و این هزینه ا را برای 1 سال اول شروع کارتان پیش بینی کنید.(تبلیغات،برق،آب،حقوق کارمندان،حقوق و دستمزد و…)را  حتما بررسی کنید .این است میزان سرمایه اولیه که شما به آن نیاز دارید.

روش های مختلفی برای تامین مالی وجود دارد:

  • سرمایه گذاری شخصی
  • وام های کوچک تجاری
  • کمک های کوچک تجاری
  • شتاب دهندگان (سرمایه گذاران فرشته)
  • تامین جمعی سرمایه

یکی دیگر از راه های که استارت آپ ها برای آغاز کار از آن استفاده می کنند،بوت استرپ است،به معنای اینکه فرد با حدا اقل سرمایه کار خود را شروع می کند.

ولی بهترین گزینه ترکیبی از روش های ذکر شده است،بدین منظور با توجه به هدف و ایده خود،ترکیبی از روش های ذکر شده را انتخاب و طرحی عالی برای جذب سرمایه در جهت راه اندازی استارت آپ خود تهیه کنید.

 ساختار و شخصیت کسب و کار شما چیست؟

حتما ساختار کسب و کار خود را مشخص کنید ،ایده شما می تواند در قالب یک شرکت تضامنی،شرکت با مسئولیت محدو و یا یک شرکت سهامی خاص باشد،با انتخاب نوع ساختار کسب و کار خود بسیاری از فاکتورها مانند مسئولیت شما،نام تجاری بر شیوه تامین مالیات شما تاثیر گذار است.در ابتدا می توانید یک ساختار اولیه کسب و کار تهیه کنید و بعد از رشد کسب و کارتان در صورت نیاز ساختار خود را تغییر دهید.

 نام تجاری خود را ثبت کنید :

داشتن یک نام تجاری در تمام جنبه های کسب و کار تاثیر گذار است،حتما یک نام مناسب و متناسب اب کسب و کار خود انتخاب نمایید.در هنگام انتخاب نام برای کسب و کارتان مطمئن شوید که به تمام پیامدهای بالقوه کارتان فکر کرده اید.

زمانی که یک نام برای استارت آپ خود انتخاب کردید،حتما تحقیق و بررسی انجام دهید تا شخص دیگری و یا برند تجاری دیگری از این نام استفاده نمی کند.حتما نام دامین خود را بعد از نام تجاری خود مشخص کنید.

مجوزهای مورد نیاز را تهیه کنید :

در تمام کسب و کارها روند کاغذی بازی جزء اصلی است و شما نیاز به انواع مختلف مجوزهای کسب و کار دارید،و شما بسته به نوع کسب و کار و منطقه ای که هستید باید مجوزها را تهیه کنید.حتما برای داشتن انواع مجوزها تحقیقات لازم را انجام دهید تا دچار مشکل نشوید.

طریقه حساب کتاب درامدتان را مشخص کنید :

یکی از مهم ترین رکن های کسب و کارهای کوچک و بزرگ داشتن یک سیستم حسابداری است. برای مدیریت بودجه و مدیریت آن به سیستم حسابداری نیاز دارید.سیستم حسابداری به شما کمک می کند تا قیمت ها و نرخ ها را تنظیم کنید.با دیگران معامله و تجارت انجام دهید و میزان مالیات خود را محاسبه کنید.می توانیدبه راحتی سیستم حسابداری خود را کنترل نمایید و یا یک حسابدار مطمئن استخدام کنید.تا برای شما مانند یک امانتدار و دلسوز کارهای حسابداری شما را انجام دهد.اگر مصمم هستید که یک کسب و کار کوچک را راه اندازی کنید،دقت داشته باشید که سوالات شما را در هنگام انتخاب نرم افزار حسابداری در نظر گرفته اید.

مکان استارت آپ خود را انتخاب کنید :

انتخاب مکان استارت آپ خیلی مهم است،اینکه شما یک فضای اداری خصوصی دارید یا یک دفتر خانه و یا یک خرده فروشی.

حتما باید در مرود مکان،تجهیزات مورد نیاز کسب و کارتان فکر کرده باشید و مطمئن باشید که محل کسب و کار شما متناسب با نوع کسب وکار شماست.و نکته مهم اینکه در مورد خرید و یا اجاره فضای کسب و کارتان حتما فکر کنید.

تشکیل گروه !

اگر کسب و کار شما نیاز به استخدام همکاران دارد، حتما این کار را انجام دهید و دقت داشته باشید که زمان کافی برای پر کردن شغل توسط افراد را دارید و مسئو لیت هر فرددر هر موقعیت را بررسی کنید.ولی اگر قصد دارید که پروسه استخدام را پیمانکاران انجام دهند،حالا زمان آن رسیده که بایک نماینده و یا وکیل قرار داد ببندید تا کارهای مربوط را مورد بررسی قرار دهد.

ولی اگر شما تک مالکی هستید و نیازی به پیمانکار و نیروی کار ندارید،باز هم نیاز به یک تیم پشتیبانی دارید،و می توانید این تیم پشتیبانی را از خانواده ویا مربی کسب و کار کوچک انتخاب نمایید.تا در مواقعی که راه را گم کرده اید و یا نیاز به مشاوره دارید در کنار شما باشند.

استارت آپ :۱۰ قدم اساسی و مهم برای راه اندازی استارت آپ
راه اندازی استارت آپ

حالا باید به فکر پیشرفت و ارتقا باشید!

زمانی که کسب و کار شما در حال اجرا می باشد،باید شروع به جذب مصرف کننده و مشتری نمایید.شما میتوانید با نوشتن پیشنهاد فروش خاص(USP) و پیاده سازی طرح بازاریابی بر اساس اصول و قواعد اولیه در پیشرفت خود گام بردارید.حتما ایده های استارت آپ های مشابه خود را شناسایی کنید و فکر کنید که چگونه می توانید کسب و کار خود را ترویج و ارتقاء دهید.و چگونه با رقبا به رقابت بپرداید.