نکته مهمی که در ابتدا باید به شما یاد آور شویم این است که اگر حساب فیسبوک به طور کامل حذف شود هیچ گزینه ای برای بازیابی آن وجود ندارد.پس اگر مطمئن شدید اقدام به حذف اکانت خود در فیسبوک نمایید.

مرحله اول :

ابتدا مرورگر گوشی یا تلفن همراه خود را باز و به آدرس https://www.facebook.com/help/delete_account بروید.

آموزش حذف اکانت در فیسبوک به طور کامل و دائم (delete account facebook)

دیلیت اکانت فیسبوک

نکته مهم :

اگر به روش خودکار وارد سیستم نشده اید،آدرس ایمیل،رمز عبور و شماره تلفن را وارد کنید.و در قسمت ورود روی دکمه آبی رنگ کلیک کنید.

مرحله دوم :

در این مرحله روز گزینه Delete My Account کلیک کرده این گزینه در زیر پیام هشدار وسط صفحه قرار دارد.روی این قسمت کلیک کنید.با کلیک پنجره بازشو فراخوانی باز می شود.

آموزش حذف اکانت در فیسبوک به طور کامل و دائم (delete account facebook)

دیلیت اکانت فیسبوک

مرحله سوم :

شما  در این مرحله رمز عبور را در قسمت گذر واژه در بالای پنجره انجام دهید.

آموزش حذف اکانت در فیسبوک به طور کامل و دائم (delete account facebook)

دیلیت اکانت

مرحله چهارم :

در این مرحله کد captcha را وارد نمایید.این کد حاوی حروف،اعداد در وسط پنجره است .شما باید پاسخ خود را زیر کد وارد نمایید.

آموزش حذف اکانت در فیسبوک به طور کامل و دائم (delete account facebook)

دیلیت اکانت فیسبوک

نکته :

اگر قادر به خواندن کد نیستید.می توانید روی گزینه دیگر و یا پیوند captcha صوتی در زیر کد کلیک کرده تا متن جدیدی ایجاد شود.

مرحله پنجم :

در این مرحله گزینه ok را کلیک کنید با این کار را انجام دهید یک کد برای شما ارسال می شود.اگر شما کد را صحیح وارد کرده باشید پنجره بازشو دیگری ظاهر می شود در غیر این صورت از شما درخواست می شود که مجددا کد captcha را ارسال نمایید.

آموزش حذف اکانت در فیسبوک به طور کامل و دائم (delete account facebook)

دیلیت اکانت

مرحله ششم :

در این مرحله برای حذف حساب کاربری ،روی گزینه تایید که در انتهای پنجره پاپ آپ است کلیک نمایید.کل حساب شما در طول ۱۴ روز حذف می شود ،و بعد از گذشت ۱۴ روز به طور کامل از فیسبوک حذف می شود.

آموزش حذف اکانت در فیسبوک به طور کامل و دائم (delete account facebook)

دیلیت اکانت فیسبوک