یا اباعبدالله الحسین

Search
Close this search box.

instagram: پاک کردن پیام در direct اینستاگرام

فهرست مطالب

بعضی مواقع پیش آمده که بخواهید پیام هایی در دایرکت اینستاگرام را حذف کنید که در این آموزش اینستاگرام در مورد خذف بصورت موردی و کلی آموزش داده می شود که چگونه بتوانید message دایرکت را حذف کنید.

روش های پاک کردن پیام (direct)

در کل 2 روش برای پاک کردن وجود دارد که شامل:

  • پاک کردن بخشی از پیام
  • پاک کردن کل پیام

بصورت مجزا هر مورد توضیح داه می شود و نکات مربوط به این که در مدل های مختلف گوشی ها از نظر ios و Android چگونه می باشد نیز گفته می شود.

پاک کردن بخشی از پیام در اینستاگرام

در این مورد آموزش داده می شود که چگونه پیام خود را بصورت موردی حذف کنید و باید بدانید که دسترسی این را دارید که فقط پیام های خود را حذف (unsend) کنید.

برای حذف پیام بصورت گام به گام مراحل زیر را بروید:

  1. در صفحه home در قسمت بالای صفحه، برروی دکمه رعد و برق کلیک کنید:

    حذف موردی پیام
    حذف موردی پیام
  2. چت مورد نظر را انتخاب کنید

    انتخاب عکس مورد نظر
    انتخاب عکس مورد نظر
  3. انگشتتان را برروی پیام خودتان که قصد پاک کردن دارید را نگاه دارید
  4. بلافاصله مانند تصویر زیر برای شما دکمه unsend نمایش داده می شود که با کلیک برروی آن، پیام مورد نظرتان حذف می شود
UNSEND
UNSEND

نکته:

  • پیام بعد از 14 روز از سرور های اینستاگرام حذف می شود، اگر کاربری از پیام شما شاکی شود، میتواند به اینستاگرام درخواست بازنگری کند که اگر شکایتی باشد، کاربر را بن کند.
  • فقط پیام های خودتان را می توانید بصورت موردی حذف کنید
  • برای کاربر Android  و ios  نوتیفیکیشن میاد که پیامی برای شما ارسال شده است، درحالی که سریعا پیام را هم حذف کنید، باز نوتیفیکیشن هست.
  • حذف موردی پیام، دلیل این که پیام حذف شده را کاربر نخوانده است تضمینی نیست.

پاک کردن کل پیام دایرکت اینستاگرام

با استفاده از روش زیر می توانید کل پیام یک کاربر را حذف کنید و دیگر در دایرکت های شما نباشد. قدم های زیر را به ترتیب انجام دهید.

  1. وارد بخش دایرکت ها شوید
  2. برروی چت مورد نظر کلیک کنید
  3. مانند تصویر زیر یک دیالوگ نمایش داده می شود که باید برروی Delete یا حذف کلیک کنید

    حذف کل پیام دایرکت
    حذف کل پیام دایرکت

برای حذف چندتا پیام دایرکت فقط کافی هست مراحل زیر را انجام دهید:

  1. مانند تصویر زیر برروی آیکون بالای صفحه کلیک کنید

    انتخاب گروهی پیام دایرکت
    انتخاب گروهی پیام دایرکت
  2. سپس بعد از انتخاب پیام ها، برروی دکمه Delete یا حذف کلیک کنید.مانند تصویر زیر:

    حذف گروهی پیام
    حذف گروهی پیام

امیدواریم از آموزش خوشتون اومده باشه

 

 

4/5 - (1 امتیاز)

جستجو

آخرین مطالب

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *