شهادت بزرگواران را به ملت عزیز ایران تسلیت می‌گوییم

Search
Close this search box.

آموزش مشاهده اسنپ دیگران و ساختن استوری در اسنپ چت

فهرست مطالب

در این مقاله میخواهیم آموزش مشاهده اسنپ دیگران و ساختن استوری در اسنپ چت را توضیح دهیم با مارکتور همراه باشید

آموزش مشاهده اسنپ دیگران و ساختن استوری در اسنپ چت

1)دیدن اسنپ‌های رفقا

اسنپ چت

خب، همه‌ی مزه‌ی اسنپ‌چت -و اپ‌های مشابه- به این است که مخاطبان شما هم می‌توانند برای شما پیام بفرستند!

اسنپ‌چت را باز کنید و به صفحه‌ی دوربین بروید. در این قسمت فهرستی از پیام‌های دریافتی را خواهید دید.

در اصل فهرستی از دوستانی را می‌بینید که برای شما پیام فرستاده‌اند و کنار نام آنها یک مربع (یا مثلث) توپُر یا توخالی قرار گرفته است.

مربع توپُر به این معنی است که هنوز آن پیام را باز نکرده‌اید و مربع توخالی نیز احتمالا به این معنی است که آن پیام را قبلا دیده‌اید.

 

مربع یا مثلث توپُر به این معنی است که هنوز آن پیام را باز نکرده‌اید

برای دیدن یک اسنپ هم کافی است انگشت‌تان را روی آن بگذارید و نگه دارید.

دقت کنید که اگر انگشت‌تان را رها کنید، آن اسنپ پَر می‌زند و می‌رود.

بعد از به نمایش درآمدنِ اسنپ، یک شمارنده‌ی معکوس در قسمت بالا و سمت راست به شما نشان خواهد داد

که تا پایان نمایش چند ثانیه باقی است.

بعد از پایان این زمان، آن اسنپ برای همیشه پاک خواهد شد.

مگر اینکه در بخش سرویس‌های دیگر (که در بالا به آن اشاره کردیم) گزینه‌ی پخش مجدد یا Reply را فعال کرده باشید.

 

دقت کنید که کَلَک هم نمی‌توانید سوار کنید: اگر در هنگام نمایش یک اسنپ از صفحه عکس یا Screenshot بگیرید،

اسنپ‌چت برای دوست‌تان یک نوتیفیکیشن می‌فرستد و فرستنده‌ی پیام باخبر خواهد شد.

2)ساختن استوری

 اسنپ چت

خب، اسنپ‌ چت فقط به ساختن و فرستادن اسنپ خلاصه نمی‌شود.

شما می‌توانید «استوری» هم بسازید. استوری هم مثل اسنپ می‌تواند عکس یا ویدئو باشد.

با این تفاوت که نوع به نمایش در آمدن آن فرق می‌کند. استوری‌هایی که می‌سازید در صفحه‌ی فید شما به نمایش در می‌آید

و همه می‌توانند آن را ببینند. چیزی مثل استاتوس یا عکس گذاشتن در فیسبوک.

منتها استوری‌ها تنها 24 ساعت در فید شما می‌مانند و بعد پاک می‌شوند.

 

چطوری استوری درست کنیم؟ بعد از اینکه عکس مورد نظرتان را گرفتید و ویرایش‌های لازم را انجام دادید

و احیاناً کمی هم نقش و نگار به آن اضافه کردید، روی آیکون مربع‌شکلی که در قسمت پایین صفحه نمایش قرار دارد

و یک علامت مثبت کنار آن نقش بسته، تپ کنید. در مرحله‌ی بعدی روی گزینه‌ی Add to Your Story تپ کنید.

خب، تمام شد. این استوری در فیدتان منتشر شد و بعد از 24 ساعت پاک می‌شود. اگر هم خواستید زودتر پاکش کنید،

این کار را انجام بدهید: به صفحه‌ی My Friends بروید و روی علامت چرخ‌دنده‌ای که در کنار استوری شماست، تپ کنید.

در صفحه‌ای که باز می‌شود روی گزینه‌ی Delete تپ کنید.

 

 

3)دیدن استوری‌ها

برای دیدن استوری‌های خودتان باید به صفحه‌ی My Friends بروید.

در قسمت بالای این صفحه نام کاربری خودتان قرار گرفته گه با تپ کردن روی آن می‌توانید استوری‌های خودتان را ببینید و آنها را مدیریت کنید.

برای دیدن استوری‌های دوستان (یعنی بخش هیجان‌انگیز داستان) باید روی نام‌ کاربری‌شان تپ کنید.

با این کار صفحه‌ای باز می‌شود و استوری آنها (اگر چیزی برای آن روز داشته باشند) نمایش داده می‌شود.

 

 

منبع:مارکتور

امتیاز به این مطلب post

جستجو

آخرین مطالب

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *