شهادت بزرگواران را به ملت عزیز ایران تسلیت می‌گوییم

Search
Close this search box.

دیلیت اکانت در سروش

فهرست مطالب

حذف اکانت در برنامه سروش (Soroush) به طور همیشگی انجام می‌شود. این موضوع به آن معناست که پس از حذف اکانت در برنامه سروش (Soroush) قادر به بازیابی اطلاعات خود نخواهید بود و به منظور استفاده مجدد از این مسنجر باید یک اکانت جدید بسازید. به منظور حذف اکانت در برنامه سروش (Soroush) مراحل زیر را طی کنید:

ابتدا برنامه سروش (Soroush) را اجرا کنید و مانند عکس فوق، آیکون سه خطا مربوط به منوی برنامه را لمس نمایید.

 

 

حال باید گزینه حریم خصوصی را انتخاب کنید.

سپس آیکون سه نقطه موجود در گوشه بالا و سمت راست صفحه را لمس نمایید.

کزینه پاک کردن حساب کاربری را لمس کنید

گزینه غیر فعال سازی کاربر را لمس کنید.

حال باید بار دیگر در صفحه جدید ارائه شده گزینه غیر فعال سازی حساب کاربری را لمس کنید تا پروسه حذف اکانت در برنامه سروش (Soroush) تایید و تکمیل شود.

امتیاز به این مطلب post

جستجو

آخرین مطالب

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *