در حقیقت انتظار می رفت الگوریتم ها بر اساس هوش مصنوعی رویکردی غیر سوگیرانه در دستور کار خود قرار دهند،ولی الگوریتم برش تصاویر ( image-cropping) در توییتر اینگونه نیستو در بین تمام چهره ها تصاویر افراد جوان، لاغر و با پوست روشن را ترجیح می دهد،با ما همراه باشید تا ترجیح الگوریتم توییتر برای چهره های جوان مورد تحلیل و بررسی قرا دهیم.
دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه فناوری فدرال سوئیس «بوگدان کولنیکیچ»، در آزمایشگاه مهندسی حریم خصوصی و امنیت در لوزان متوجه شد الگوریتم برش تصاویر توییتر توجه خاص و ویژهای به تصویر بعضی از اشخاص نشان میدهد و در نمایش و برش دادن ، بعضی از فاکتورها بیشتر مورد توجه و مد نظر است ، مثل رنگ پوست، جوان بودن و همچنین لاغر اندام بودن افراد، یوگدان توانست ثابت کند که الگوریتم توییتر رویکرد سوگیرانه و جانبدارانهای دارد و توانست جایزه مسابقه ۳۵۰۰۰ دلاری توییتر را به خود اختصتص دهد.
محققان توییتر،در ابتدای سال 2021 میلادی متوجه شدند که الگوریتم توییتر رویکرد سوگیرانه ای در برش تصاویر این پلتفرم در مورد نمایش افراد با پوست تیره دارد.این موضوع موجب شد این کمپانی طریقه مدیریت تصاویر را مورد بازبینی قرار دهد.
توییتر برای رسیدن به این موضوع مسابقهای برگزار کرد تا متخصصان و محققان موضوع سوگیری الگوریتم این شبکه پلتفرم را موردبررسی قرار دهند،و یک جایزه برای فردی که بتواند موضوع سوگیرانه بودن الگوریتم را ثابت کند در نظر گرفتند.
توییتر شامل الگوریتمی جهت برش تصاویر و نمایش دادن آنها می باشد. برای نمونه وقتی که در یک تصویر دو چهره وجود داشته باشند،در مورد پیمایش پیش نمایش تصویر این الگوریتم تصمیمگیری میکند. و طبق بررسی های اولیه ثابت کرد که الگوریتم توییتر ترجیح بیشتری در انتخاب چهره های افراد با پوست روشن دارد.جالب است بدانید که این الگو در مورد تصویر باراک اوباما نیز صدق می کند،و همچنین این الگوریتم در مورد دیگر قومیت ها مورد برررسی قرار گرفته و از رویکرد متعصبانه و نژاد پرستانه توییتر خبر می دهد.