یا اباعبدالله الحسین

Search
Close this search box.

واتساپ: قوانین واتساپ به شدت سختگیران شد

فهرست مطالب

مدتی است که پیام رسان واتس آپ هر روز خبرهای داغی برای کاربران خود دارد.یک روز از کاربران اطلاعات محرمانه می خواهد و هر روز کاربرانش را غافلگیر می کند.چند روزی است واتساپ برای کاربرانش یک غافلگیری جدید و جالبی رو کرده است.در این مقاله در مورد ترمز شدید ارسال و دریافت پیام در واتس آپ خیلی محکم کشیده شد!!! نکته های جالبی بیان می شود،

ترمز شدید ارسال و دریافت پیام در واتس آپ خیلی محکم کشیده شد!!!
ترمز واتساپ

ترمز شدید ارسال و دریافت پیام در واتس آپ خیلی محکم کشیده شد!!!

اگر به یاد داشته باشید حدود 3 ماه پیش اپلیکیشن واتساپ از تمام کاربران خود اطلاعات حریم خصوصی را درخواست کرد که با واکنش تند تمام کاربران مواجه شد و تمام کاربران زمزمه کوچ خود به تلگرام و سیگنال را رو کردند و باعث شد واتساپ کمی از این سیاست پا عقب بکشد اما در تازه ترین اخبار از این شبکه پیام رسان محبوب اعلام شده که اگر کاربران واتساپ با سیاست حریم خصوصی موافقت نکنند ،برای مدت کوتاهی می توانند از تماس ها و نوتیفیکیشن های واتساپ استفاده نمایند.ولی نمی توانند پیام را بخوانند و یا ارسال نمایند.

ترمز شدید ارسال و دریافت پیام در واتس آپ خیلی محکم کشیده شد!!!
ترمز واتساپ

کاربران چند روز مهلت دارند؟

اگر دقیق به یادداشته باشید واتساپ به مدت 3 ماه از تغییر حریم خصوصی عقب نشینی کرد و اعلام کرد که این گزینه را تا 3 ماه به تعویق می اندازد،اما جدیدا اعلام کرده است که کاربرانش تا 15 مه باید با شرایط جدید واتساپ و حریم خصوصی آن ، کنار بیایند در غیر این صورت اتفاقات جالبی برای حسابشان می افتد.

آیا حساب کاربری حذف می شود ؟

اگر کاربران واتساپ تا 15 مه با حریم خصوصی واتساپ کنار نیایند و اطلاعات درخواستی را به این پیام رسان اعلام نکنند.واتساپ حساب کاربریشان را حذف نمی کند اما به راحتی از تمام امکانات این پیام رسان شامل ارسال و دریافت پیام و همچنین پیام های صوتی و تصویری محروم می شوند.

ترمز شدید ارسال و دریافت پیام در واتس آپ خیلی محکم کشیده شد!!!
ترمز واتساپ

اگر حساب کاربری حذف شود می توانید آن را برگرداند؟

مدیران واتساپ اعلام کرده اند؛ در صورتیکه کاربر درباره حریم خصوصی اطلاعات کافی را ندهد،برای مدت کوتاهی می توانند از نوتیفیکیشن‌ها و تماس ها استفاده کنند،اما نمی توانند پیامی را ارسال و دریافت کنند.و در صورتیکه حساب کاربریشان حذف شود؛ نمی توانند حسابشان را معکوس و بازیابی کنند و امکان حذف دائمی تاریخچه پیام های کاربر وجود دارد.

مشکلات موافقت نکردن با سیاست حریم خصوصی واتساپ :

مدیران واتساپ اعلام کردند اگر کاربران تا 15 مه با سیاست حریم خصوصی موافقت نکند؛از تمام گروه هایی که در آن عضو هستند حذف می شوند.بک آپ حساب کاربریشان برای همیشه حذف می شود.

امتیاز به این مطلب post

جستجو

آخرین مطالب

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *