آشنایی با قابلیت های مخفی واتساپ:

۱- چه کسی پیام شما را خوانده است؟

زمان خوانده شدن پیام ها یکی از قابلیت های واتساپ است که بیشتر کاربران از آن اطلاع ندارند.به راحتی می توانید متوجه شوید که چه کسی پسام شما را خوانده است. کافیست روی پیام مورد نظر انگشت خود را نگه دارید و سپس در سمت راست و بالای صفحه روی سه نقطه ضربه بزنید. در منوی کوچکی که باز می شود،گزینه info را انتخاب نمایید تا صفحه جدیدی باز شود.

واتساپ : آشنایی با قابلیت های مخفی واتساپ

قابلیت های واتساپ

در صورتیکه پیام شما در یک گروه باشد، در این صفحه و در قسمت Read معلوم می‌شود که از اعضای گروه چه فردی پیام شما را مطالعه کرده‌ و در قسمت Delivered نام اشخاصی که پیام شما به دستشان رسیده معلوم می‌شود. در صورتی که پیام مورد نظر شما در چت شخصی با یک شخص باشد، در قسمت Read زمان دقیق مطالعه شدن  که پیام توسط فرد نمایش داده می شود.

۲- چگونه چت‌های واتساپ را پین کنیم؟

در صورتیکه واتساپ شما شلوغ و در گروه‌های زیادی عضو هستید یا با اشخاص زیادی صحبت می‌کنید، به راحتی تمام چت‌های مهم خود با اشخاصی که در روز با آن‌ها بیشتر در ارتباط هستید را پین نمایید تا در بالای صفحه باقی بماند و به‌ راحتی به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

واتساپ : آشنایی با قابلیت های مخفی واتساپ

قابلیت های واتساپ

 

کافیست در گوشی‌ اندروید انگشت خود را روی چت موردنظر نگه داشته و در بالای صفحه روی دکمه سنجاق که نمایش داده می‌شوند تپ کنید.ولی در گوشی‌های آیفون باید چت شخص مورد نظر را به سمت راست کشیده و از بین گزینه‌های نمایش داده شده روی علامت سنجاق تپ کنید.

۳- چگونه پیام ارسال شده را برای طرف مقابل هم پاک کنیم؟

امکان حذف پیام‌ها برای دیگران، از دیگر از قابلیت های مخفی واتساپ ،است. در پلتفرم واتساپ کاربران می‌توانند بعد از ارسال پیام به راحتی آن را هم برای خودشان و هم برای شخص مقابل حذف کنند. لازم به ذکر است برخلاف تلگرام در این پلتفرم محدودیت زمانی وجود دارد و فقط یک ساعت بعد از اینکه پیام ارسال شد، قابل حذف برای فرد مقابل است. کافیست انگشت خود را روی پیام موردنظر نگه داشته و بعد از انتخاب گزینه Delete، پیامی نمایش داده می‌شود که باید شما گزینه Delete for everyone را انتخاب نمایید.

۴- چگونه زمان آخرین بازدید خود را مخفی کنیم؟

در این پلتفرم آخرین زمان بازدید کاربران برای مخاطبانشان نمایش داده می شود.و اگر تمایلی ندارید کاربران آخرین زمان فعالیت شما رامشاهده کنند، کافیست این ویژگی را غیر فعال کنید.

واتساپ : آشنایی با قابلیت های مخفی واتساپ

قابلیت های واتساپ

 

در گوشی های اندروید برای غیر فعال کردن این ویژگی در بالای صفحه روی سه نقطه ضربه زده و سپس از منوی باز شده، گزینه تنظیمات یا Setting را انتخاب و وارد قسمت Account و سپس وارد قسمت Privacy شوید و روی گزینه Last Seen تپ کنید.برایتان منوی کوچکی نمایش داده می‌شود، گزینه Nobody  را انتخاب و زمان بازدید خود را غیر فعال کنید.ولی در گوشی های آیفون در نوار پایین صفحه وارد قسمت تنظیمات یا Setting شده و سپس در بخش Privacy، گزینه Last Seen را جستجو نمایید و سپس عبارت Nobody را انتخاب نمایید.

۵- چگونه Status خود را با مخاطبان به اشتراک بگذاریم؟

یکی از قابلیت های واتساپ که شبیه به اینستاگرام است قابلیت Status است.که کاربران می توانند همانند استوری عکس ها و ویدئو های خود را در آن با مخاطبان  خود به اشتراک بگذارند.برای به اشتراک گذاشتن عکس ها، نوشته ها و وئیدئها کافیست وارد قسمت Status شوید و گزینه My Status  که در کنار عکس پروفایل‌تان قرار دارد ضربه بزنید.در این زمان صفحه جدیدی باز می شود و شما باید تصویر مورد نظر خود را از گالری انتخاب و یا همان زمان عکس بگیرید.بعد از انتخاب عکس شما قادر به نوشتن متنی در زیر عکس هستید. دقیقا مانند کپشن و یا قادر به چسباندن استیکری روی عکس می باشید.بعد از انتخاب و ویرایش عکس روی دکمه سبز رنگ تپ کنید تا برای مخاطبانتان به اشتراک گذاشته شود.